2010-11-19 17:26:58• hírek • Szatmar.ro

Meme Stoica visszatért a Steauához

Azt mondja a közmondás, hogy okos enged, szamár szenved. Azt látatlanban nehéz eldönteni, hogy az alábbi történetben George Becali vagy Mihai Stoica az okos, az viszont tény, hogy a sikermenedzser visszatér a Steaua labdarúgó csapatának élére.

Amint az már lenni szokott, a meglepő bejelentést az egyesületes excentrikus tulajdonosa, Becali tette péntek délután. „Mihai Stoica a Steaua új általános menedzsere. Szerződése titkos, nem árulhatok el részleteket. El fog utazni a csapattal Marosvásárhelyre", mondta Becali a Mediafax hírügynökségnek.

Kevéssel később aztán, talán még nagyobb meglepetésre, Stoica is elismerte az egyezség tényét. „Lehet, hogy sokakat meglep a visszatérésem, de erről egyelőre nem mondhatok többet, kérem, legyenek türelemmel a hétfői sajtótájékoztatóig. Természetesen ott leszek Marosvásárhelyen a csapattal", mondta a Meme becenévre hallgató sportvezető, utalva arra, hogy a Steaua szombat délután 14 órakor az erdélyi városban játssza következő bajnokiját.

 

Stoica korábban már betöltötte a menedzseri funkciót a piros-kékeknél, amikor is a csapat kétszer is megnyerte a bajnokságot (2005, 2006) és bejutott az UEFA-kupa elődöntőjébe. Ezt követően azonban megromlott a kapcsolata Becalival, éveken keresztül ment a néha már gusztustalan sárdobálás, miközben Meme szakmailag ismét nagyot dobott: egy arany és egy ezüstérmet ért el az Urziceni együttesével.

Mivel Narcis Raducan már néhány hónapja a sportigazgatói tisztséget látja el a rekordbajnoknál, már csak egy lépés hiányzik, hogy a katonacsapatnál összeálljon az urziceni sikertrió. Pontosabban nem egy lépés, hanem egy személy: Dan Petrescu. „Néhány napja beszéltem vele, és bár azt mondta, hogy 80-90%-ban biztos benne, hogy marad Krasznodarban (az idei szezon végén juttatta fel a Kuban csapatát az élvonalba, szerk.), de semmi sem lehetetlen", mondta pénteken Raducan.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: